Na głodniaka nie pracuję

kanapka
kanapka

Przeciętnie, podczas ośmiogodzinnego dnia pracy jemy dwa posiłki. Prawie 80% wybiera na drugie śniadanie kanapki. Co na to pracodawcy?

Dzień Kowalskiego rozpoczyna się od gonitwy. Pobudka, prysznic, kromka chleba, dojazd do pracy i oddech, że udało się dotrzeć na czas. Każdego dnia brakuje tych kilku minut aby się zatrzymać i nakarmić organizm energią na cały dzień.

Nie od dziś wiadomo, że do pracy potrzeba siły. W i-systems, gliwickiej firmie z branży e-commerce, śniadanie to podstawa. W godzinach pracy, między 8 a 12 czeka suto zastawiony szwedzki stół, każdy znajdzie coś dla siebie. Śniadania pracownicze cieszą się dużym zainteresowaniem, również dlatego, że to czas na integrację, podładowanie akumulatorów i chwilę wytchnienia.

Posiłki firmowe są regularnie urozmaicane, nie ograniczają się do kanapek. "Staramy się zaskakiwać naszym menu. Były już śniadania amerykańskie, gdzie królowały burgery i hot dogi, obchodziliśmy dzień mleka, regularnie serwowane są owoce, można skosztować także zup." - mówi Patrycja Aleksanderek z działu Employer Brandingu.

Wspólne posiłki łączą i umilają pracę. Już niedługo zorganizowany zostanie konkurs na najlepszą kanapkę. Udział może wziąć każdy pracownik i-systems, a nagrodą będzie możliwość wybrania dowolnego produktu, który będzie wchodził w skład śniadania zwycięzcy.

Konkurs możesz śledzić na: https://www.facebook.com/insideisystems/

i-systems - gliwicka firma produkująca i dostarczająca oprogramowania dla sklepów internetowych, sieci handlowych, producentów i dystrybutorów.

opublikowano: 2016-09-13
Komentarze
Polityka Prywatności